Menjali rijalitije kao čarape, a onda postali žene: Njihova biografija zakucava, svi detalji života Mike i Gibe
Mika i Giba Vasić, Foto: Antonio Ahel/ATAimages

BIOGRAFIJA

Menjali rijalitije kao čarape, a onda postali žene: Njihova biografija zakucava, svi detalji života Mike i Gibe

Majka Rada ispričala je jednom prilikom da su njeni sinovi rođeni kao takvi i da ona nikako nije mogla da utiče na to kako se oni osećaju

Objavljeno: 20:59h

Nekada su se zvali Mika i Giba Vasić i Srbiju su znali žestoko da zasmeju. Oni su se podvrgli operaciji promene pola, a o tome su odmah obavestili javnost.

Mika, odnosno, Ana, večeras ulazi u Elitu 8, a ovo je njihova kratka biografija.

Raniji život

Simpatični blizanci su frizeri, a domaća javnost upoznala je tokom Velikog brata koji se prikazivao 2015. godine, a učestvovali su i u Zadruzi.

Iako je u toj sezoni bilo pregršt skandala i čudnih kandidata, braća su osvojila simpatije gledalaca svojom otvorenošću i direktnošću. Često su nastupali pred kamerama, a nije im bio problem da se preruše u žene.

Ovako danas izgledaju
Ovako danas izgledajufoto: Privatna arhiva

Njihova majka Rada, ispričala je jednom prilikom da su njeni sinovi rođeni kao takvi i da ona nikako nije mogla da utiče na to kako se oni osećaju.

"Ja kao majka... Kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja deca, ja ne mogu njih da krivim. Ja više krivim mene. Kažem: "O, Bože, da li sam nešto zgrešila?". Svi kažu, ja se baš u to ne razumem, eto čujem od nekoga: "Vidi ovaj je kao žensko, gej!"", ispričala je ona jednom prilikom i dodala:

"Oni su rođeni takvi... Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo. Ja sam ovako rekla - ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko. Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja deca".

Porodica Vasić nekada
Porodica Vasić nekadafoto: Antonio Ahel/ATAimages

Godinama posle, život im je postao veoma težak. Tako je Rada, njihova majka pre par dana pratioce na društvenim mrežama obavestila o tome da joj se vratio rak, te je zbog terapija ostala bez kose. Ona se ovom prilikom svima obratila za novčanu pomoć i istakla da je i njen muž jako bolestan jer su mu otkazali bubrezi.

"'Molim vas, neka nam pomogne koliko ko može. Teško sam se razbolela, nije me bilo, nisam htela da se pojavljujem bez kose, vrlo se loše osećam. Jako mi je teško, idem na jake hemoterapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet'', ispričala je u videu Rada.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAimages

Međutim, 2018. godine, nešto pre ulaska u rijaliti “Zadruga”, blizanci su najavili promenu pola ako dobiju dobar honorar.

To su sada i uradili, a evo kako su prokomentarisali tu promenu.

- One su to krile jer su htele da sve otkriju u nekom rijalitiju. Ceo proces od početka do kraja. Samo njih dve. To žele i dalje i neće odustati od toga. To im je poremetilo planove kad se saznalo i zato sam malo bila ljuta. Mi smo svu ušteđevinu potrošili na njihove operacije. To je sve koštalo 50.000 evra, otkrila je njihova majka Rada.

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

(Espreso/Kurir/PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.